درباره گروه چاپ نامه الکترونیک

تربیت بدنی و ورزش جزلاینفک تعلیم و تربیت و وسیله‌ای برای رسیدن به سلامت جسمی و روحی نسل جوان است و این موضوع اهمیت ورزش در دانشگاهها را دو چندان می‌کند.
در دانشگاه صنعتی امیرکبیر وظیفه ارائه دروس تربیت بدنی بر عهده گروه آموزشی تربیت بدنی است که از سال ۸۲ فعالیت خود را به طور مستقل، زیر نظر معاونت آموزشی آغاز کرده است. آقای حمزه علیپور بعنوان اولین مدیر گروه انتخاب و انجام وظیفه  نمودند. از سال ۸۹ خانم دکتر اشرف امینی مدیریت گروه آموزشی تربیت بدنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را بر عهده گرفتند و از مهر ماه سال ۹۰ تا شهریور 95 آقای دکتر شهرام آهنجان عهده‌دار مدیریت گروه آموزشی تربیت بدنی بودند و از مهر ماه سال 95 تا کنون نیز خانم دکتر امینی مدیریت گروه را برعهده دارند.
در کلیه دانشگاهها، دانشجویان طی ۴ سال تحصیلی ملزم به گذراندن ۲ واحد تربیت بدنی می‌باشند که در دو ترم مجزا و هفته‌ای یک جلسه در قالب ۲ درس تک واحدی (تربیت بدنی ۱ و ۲) ارائه می‌گردد. با در نظر گرفتن اینکه در دانشگاه‌های صنعتی دانشجویان از فعالیت بدنی کمتری برخوردارند و با توجه به اهمیت ورزش در بهبود وضعیت جسمی، روحی و روانی دانشجویان و به منظور ارتقاء سلامت عمومی آنان از سال ۸۹، با پیگیری های خانم دکتر امینی آیین نامه‌ای درخصوص افزایش جلسات تربیت بدنی به تصویب ریاست محترم دانشگاه رسید که طی آن، ارائه واحدهای تربیت بدنی در هر ترم به ۲ جلسه در هفته افزایش یافت. افزایش جلسات علاوه بر کمک به ارتقاء کیفیت جسمانی و روانی دانشجویان با تنوع رشته‌های ورزشی ارائه شده در هر ترم شادابی و نشاط خاصی را در بین آنان ایجاد نموده است. از سوی دیگر با توجه به نگاه تخصصی به رشته‌های ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشجویان پس از فراغت از تحصیل دو رشته ورزشی را به صورت کلاسیک و عملی فرامی‌گیرند. این موضوع تربیت بدنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را از سایر دانشگاه‌ها متمایز کرده بود. متاسفانه در چند ترم اخیر بدلیل کمبود فضاهای ورزشی در دانشگاه این گروه به طور موقت مجبور به ارایه واحدها به صورت یک جلسه در هفته شد.

هم اکنون در گروه آموزش رشته‌های شنا، کاراته، فوتبال، شمشیربازی، تنیس روی میز، بدمینتون و والیبال برای پسران و رشته‌های شنا، کاراته، شمشیربازی، تنیس روی میز، بدمینتون  و  والیبال برای دختران برگزار می‌گردد.

دریافت فایل PDF